donderdag 10 juli 2014

De Paashaas in juli!

Zowel gisteren als vandaag kreeg ik cadeautjes! Gisteren kreeg ik een cadeautje van onze lieve buren voor mijn verjaardag! De buurvrouw speelde de paashaas in juli.
De paashaas had mee voor mij: 
Een fles cava en twee nieuwe naaiboekjes! Eentje met mooie tunieken in (want dat draag ik het meest) en het andere met héél schattige knuffeltjes. Twee boekjes waar ik zeker heel veel plezier aan zal hebben. En de cava? Ewel die is voor na de zware dag. 

Voordat de buurvrouw gisteren binnenkwam, vertelde het Woepje mij dat zijn baas terug was van vakantie en een cadeautje mee had voor mij. (Voor mij dan nog!) Via het Woepje wist de baas dat ik pins spaarde van het Hard Rock café. Toen hij in Roemenië in het Hard Rock café kwam, bracht hij er eentje voor mij mee! Waarschijnlijk omdat het vanavond het Woepje van mij gestolen heeft en hem heeft meegenomen naar Amsterdam voor het werk. 
Jammer genoeg past hij niet in mijn reeks, MAAR ik vind hem nog steeds mega de max!

Dus krijgt hij een plaatsje in het midden van mijn  canvas! Zoals je ziet is mijn collectie trouwens met 2 pins uitgebreid. De twee pins het meest naar rechts, kreeg ik van mijn mama en papa (dankzij medestudenten van mama uit haar Italiaanse les) een city specific pin bij uit New York en eentje uit Lissabon!
Maaike blij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten