zondag 23 juli 2017

long time no see...

meer dan een jaar geleden stopte ik met bloggen...ik wist er niet goed raad mee. Net bevallen van onze prachtige Ada en geen tijd/zin om te naaien/knutselen.

Maar dat was niet het enige. Samen met het Woepje werd er besloten om geen foto's van Ada online te zetten, niet op mijn blog, niet op facebook. Dus waar stond ik dan nog met mijn blog als ik er niets kon opzetten?

Zelfs toen ik een mail kreeg dat mijn blog afgesloten zou worden, kon het mij eigenlijk niet zoveel schelen. Toen belde mama. Of ik nog afmetingen wist van een cadeautje dat ik ooit gemaakt had. Goh nee, maar misschien stond het wel op mijn blog. Toch maar eens kijken of hij nog niet afgesloten is.

En nee, hij is er nog! Dus zie hier...We geven hem nog een tweede kans! En we zien wel hoe het loopt! De zin om te naaien is volledig terug, Ada is geen baby meer maar een peuter met een serieus eigen willetje, knutselen gebeurd hier ook opnieuw, dus waarom niet!

Schrijven in het Engels laat ik sowieso achterwege. De uitdaging om een mooie tekst in het Nederlands te schrijven is al moeilijk genoeg!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten