zondag 6 april 2014

aaah... zondag!

Normaal gezien ben ik helemaal geen zondagsmens. Ik denk dat zowel het Woepje als mijn ouders dat met veel plezier en zonder twijfel zouden bevestigen. Ik vind het niet leuk dat de winkels niet open zijn, ik kan dan nergens naar toe, mensen willen dan meestal liever niets doen. En als er iets is waar ik niet tegen kan, dan is het niets doen!!

Behalve vandaag... Ik had het meer dan nodig om eens eens pyjamadag te houden en gewoon te kunnen doen wat ik WILDE doen, niet wat ik MOEST doen. Dus zijn we de dag begonnen met  heerlijk uit te slapen. Daarna vlug een boodschapje doen naar het werk en 23 minuten gaan lopen. Bij het thuiskomen een lange, warme douche genomen, vlug in mijn pyjama gekropen en de wereld buiten gesloten.

Eerst staken we samen mijn nieuwste aanwinst in elkaar:


Nu kan ik volledig op maat kleedjes, broeken en andere kledingstukken maken!! WOEHOE


Daarna kroop ik achter mijn naaimachine en werkte ik nog een projectje af: kussentjes voor op de bank in de keuken! De stof komt van IKEA. Een bed laken dat ik er ooit eens in de koopjeshoek heb kunnen bemachtigen. De paspelband komt uit de Veritas. Ze werden opgevuld met pandavulling en afgewerkt met een overtrokken knoop. Het idee en het patroon komt uit het boek "Zo geknipt" van Sanne en Riet.


Daarna moesten ze natuurlijk uitgebreid getest worden door het Woepje, die ze volledig goedkeurde!

1 opmerking: