zondag 22 december 2013

verjaardag Woepje

Vrijdag  was het Woepje jarig! Hij werd 25 jaar!!! WOEHOE!
En de nacht van donderdag op vrijdag,  om 12 u, krijg hij na  heel veel zagen zijn cadeautje: een joystick om vliegspelletjes te kunnen spelen. MAAR blijkbaar had ik té goed gekozen, ik had er eentje gekozen voor mensen die echt hele dagen flightsimulators spelen.
Dus gingen we slapen... De volgende morgen (het Woepje had congé gekregen op het werk) begonnen wij zijn verjaardag in stijl, namelijk met een stukje baksteentaart mét kaarsje.

Na ons volgepropt te hebben op zo'n groot stuk gingen we richting de fnac. we ruilden zijn joystick in voor degene die hij wel wilde en een boek over de ruimste en alle sterrenstelsels. In het terug keren stopten we in de Celio achter 2 avenger t-shirts + de andere twee onderbroeken van de Avengers. Eerder deze week krijg hij er al twee omdat ik hem wou bedanken voor alle steun die ik van hem krijg.

Daarna naar huis en toen was het tijd om de valiezen te pakken! We gingen namelijk op weekend voor zijn verjaardag. Onze reis leidde ons (na een uur file) naar het gat van Pluto in de ardennen. 
We logeerden in Hotel Oberhausen. We bezochten er Sankt Vith, het kasteel van Burg-Reuland, aten heerlijke maaltijden naast de open haard, wisselden kerstcadeaus uit, aten pannenkoeken en maakten 2 hééél lange wandelingen. (niet noodzakelijk in die volgorde).
De conclusie luidt dat we er zeker ooit nog eens opnieuw naar toe gaan! Het is echt een aanrader! Zo'n vriendelijke mensen, verzorgd hotel en prachtige omgeving

kasteel Burg-Reuland
op het speelplein in Sankt Vithzalig uitzicht van de top!

Maar wel versleten na de top!cadeautjes open doen!!! Ik kreeg een mooie rode vintage radio
en het Woepje kreeg  de DVD's van Star Trek VoyagerIk aan het drie-landenpunt! De foto van Luxemburg heeft jammer genoeg geen vlag...


Pannenkoeken!!!

open haard...

onze vaste tafel, soms een beetje té warm aan de haard, maar wel gezellig


Geen opmerkingen:

Een reactie posten