zondag 28 december 2014

cadeautjes onthullen...

Het leuke aan het feit dat Kerst gedaan is, is dat ik nu mag beginnen met cadeautjes te onthullen voor iedereen!
Het eerste om te onthullen is het cadeautje dat ik maakte voor het liefje van mijn broer. Ze is stapelzot van katten, dus zorgden we ook voor een katachtig cadeautje:

The fun thing about Christmas being over, is that now I can start reveiling the gifts I gave to everybody.
The first to reveil is the gift I made for my brothers girlfriend. She is crazy about cats, so we made a catlooking (if that is even a word) gift:


Ze kreeg een pakketje met een tas, met een kat op weliswaar, chocomelkpoeder en koffie, de aristokatten op DVD (want die had ze nog niet), een kersenpitkussentje en een kattenportemonneetje.
Het kersenpitkussentje maakte ik net zoals al mijn andere kussentjes. Vierkant, niet te groot en met een binnenkant om uit te halen. Ooh ja, en met roggezaadjes in plaats van kersenpitjes, dat ruikt nu eenmaal zoveel beter!
Voor het portemoneetje haalde ik het idee bij Pinterest. Maar in plaats van uit canvas, maakte ik het uit wol met een stoffen binnenkant.

Ze got a package with a cup (ofcourse with a cat printed on it), cacaopowder and coffee, the Aristocats on DVD (she didn't had this one yet), a cherry pit pillow and a catwallet.
The cherry pit pillow i made the same way i always make them. Square, not to big, you can take the inside out and ofcourse without cherry pits because i don't like their smell. I use rye.
For the wallet i got my idea on Pinterest. But instead of using canvas, i made it out of wool with a cotton lining. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten