zondag 18 november 2012

petit bazaar...

Dit weekend was het mijn eerste Petit Bazaar. Bij de vorige editie moest ik werken en de keren ervoor  wist ik zelfs niet dat het bestond.... Anyway... Dit weekend was ik vrij en heb ik er goed van geprofiteerd...Zaterdag ben ik met mijn schoonzus geweest (dank u Lana om mee te gaan! Volgende keer gaan we weer samen he??) We hebben waarschijnlijk 3 keer helemaal rondgewandeld en nog kwamen we dingen tegen die we de eerste 2 keren niet gezien hadden. Ik heb er een cadeautje gekocht voor het Woepje (het is volgende maand zijn verjaardag) en een naaidoos. Deze mooie fel oranje doos:


Ik had hem direct zien staan en vond en meteen zalig! Maar ja... je kijkt eerst nog eens rond... Maar nu is hij toch lekker in mijn bezit. En wat ben ik blij dat ik dit kleur heb gekozen! Ze hadden hem namelijk ook nog in het geel en in het groen. Maar dan eerder pastel kleuren. 
Er kan mega veel in, hij kan vast gedaan worden, zodat er niets uitvalt... en hij is echt helemaal mijn ding. 

Vandaag gingen we nog eens, mijn schoonzus en ik, maar nu met onze mannen mee. En opnieuw enkele mooie kopen gedaan:


 twee leuke lapjes stof, een rekje om mijn klosjes garen op te hangen, versiering voor het Woepje zijn verjaardagsfeestje en fantastisch onnozele kniekousen. (Ja, er ligt maar van elke kous 1, maar dat is omdat ik ALTIJD 2 verschillende kousen aanheb...) een foutje in mijn genen...
Ik heb er alvast een fantastisch weekend opzitten! 


1 opmerking:

  1. En tof dat was! Goed dat ik je overhaalt heb voor de mooie doos hé :D

    En ja hoor, volgend jaar opnieuw en dan ben ik misschien al meer in het naailand gerold! (Met dank aan Maaike natuurlijk)

    Nog eens merci voor Foxy!!

    BeantwoordenVerwijderen